O nama

Ko smo mi?
You are here:

Allied VTM - Consider IT done!

Allied VTM je kompanija sa sjedištem u Sarajevu specijalizovana je u oblasti distribucije informatičke opreme, računarskih komponenti, te ostale telekomunikacijske opreme i software-a. Primarna djelatnost naše kompanije je distribucija informatičke opreme, kako veleprodajnim tako i maloprodajnim kupcima i partnerima.

Surađujemo sa svim dobavljačima renomiranih svjetskih brendova, a ekskluzivni smo zastupnici brendova: Platinet, Ometa, Freestyle i Fiesta koje karakteriše odličan odnos cijene i kvalitete, te garancija od 24 do 36 mjeseci na sve proizvode.

Polovinom 2017. godine ulazimo u svijet online prodaje putem specijaliziranih web portala koji danas, nekoliko godina poslije, čine poseban sektor naše kompanije.

Zašto izabrati nas?

Fokus na korisničko zadovoljstvo jedan je od temelja našeg poslovanja.

Mi planiramo dugoročno i u skladu sa tom filozofijom svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju koja nam daje odlične rezultate! Pitate se koje? Jednostavno je: Klijenti nam se uvijek vraćaju!

Dodatni razlozi su:

  • Dugogodišnje iskustvo u IT tehnologijama
  • Vrhunski omjer cijena i kvaliteta
  • Vrhunski tim stručnjaka koji stoji iza naših odluka
  • Korisničko iskustvo i posvećenost korisniku
  • Inovativna rješenja za korisnika

Naše iskustvo

Iskustvo građeno od 2012. godine dijelimo u četiri primarne oblasti koje danas čine osnovu naše kompanije i koje konstantno razvijamo. U posljednjem periodu posebnu pažnju posvećujemo web prodaji i razvoju software-a koji su u velikom porastu.

Distribucija
Sistemska integracija
Web prodaja & Retail
Razvoj software-a

Prednosti poslovanja sa nama

Pouzdanost

Na nas uvijek možete računati. Imamo vrhunske stručnjake iz različitih oblasti IT-a i prodaje koji će uvijek naći najbolje rješenje za Vaše potrebe vodeći pri tome računa da to rješenje bude ujedno i najpovoljnije. Omjer cijena i kvaliteta prepustite nama.

Odlične reference

Neka drugi pričaju o nama. Ponosni smo na naše klijente i na naše reference i to u svakoj prilici potenciramo i stavljamo u prvi plan. Nikada ne zaboravljamo i male korisnike kojima jednako pažnje posvećujemo. Njihove ocjene to potvrđuju.

Iskustvo u različitim IT oblastima

Naše iskustvo u ključnim IT oblastima osigurava da naš korisnik ima uvijek najbolje tehničko rješenje za svoje potrebe. Konstantno usavršavanje te bliska saradnja sa korisnicima uvijek rezultira najboljim rješenjem i obostranim dugoročnim zadovoljstvom.

Zajednički cilj

Naš zadatak ali i obaveza je da korisnik bude zadovoljan. Uvijek smo spremni svoje znanje, vještine i iskustvo podijeliti sa našim korisnicima kako bi u konačnici ispunili zajednički cilj a to je obostrano zadovoljstvo i dugoročna saradnja.